Garantie

Scopul nostru este de a produce si a oferi clientilor nostri produse de prima calitate. Daca sunteti nemultumit de comanda dumneavoastra va rugam sa ne contactati sa ne spuneti motivul si vom face tot ce putem pentru a va ajuta.  Vom inlocui produsele care au fost deteriorate la transport sau care prezinta defecte din fabrizatie. Pentru inlouirea produselor transportul este asigurat de catre noi.

Pentru returnarea produsului in caz ca nu il mai doriti transportul se va face pe cheltuiala dumneavoastra.

Produsele din lemn ca hranitori, cuiburi, adaposturi pentru pasarele si animale au destinatia de a fi amplasate in natura. Ploaia, zapada, soarele in timp schimba culoarea lor. Se pot usor reconditiona prin slefuire cu hartie abraziva sau vopsi.

Produsele nu beneficiaza de un certificate de garantie. Garantia se ofera in baza comenzii depuse in magazinlul online. Garantia este de 30 de zile din data livrarii prduselor.

Politica retur

Produsele pot fi returnate fara nici un motiv, in termen de 30 de zile de la achizitie, dar trebuie sa indeplineasca conditiile de retur de mai jos.
Produsele returnate, care nu indeplinesc conditiile de mai jos, se vor retrimite clientului pe cheltuiala acestuia.
Pentru a evita acesta situatie, va rugam ca pentru un retur sa folositi formularul dedicat: formular retur

Produsele noastre sunt construite din lemn masiv, tratat sau netratat in functie de scopul produsului. Astfel, pentru a putea face retur la un produs in caz ca va-ti razgindit, produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii.

– sa se retrimita catre noi in cutia originala. ( doar cu urme de uzura/deschidere minore)

– produsul sa nu fie zgariat, gaurit, vopsit, sa nu prezinte urme de uzura de nici un fel.