Cum comand online?

 – Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

– Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

– Poti adauga in cos unul sau mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, produsul este adaugat automat in cosul de cumparaturi afisat pe partea dreapta a ecranului. In cosul de cumparaturi poti intra imedita ce ai adaugat un produs, sau accesind iconita cu care indica numarul de produse din cos, din meniul de sus. In cosul de cumparaturi poti modifica numaruld e produse comandata sau sa stergi un produs din cos.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare prin curier).

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.


Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

  1. Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Plaseaza comanda”.
  2. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola accesand din meniul din dreapta sus buonul Login/Register si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimit comanda”.

 Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

Sub fiecare grup de produse vei regasi toate taxele aferente comenzii.
Datele contului tau si verificarea comenzilor plasate, cat si statusul lor se vad in contul tau. Contul, odata logat ep site, se acceseaza folosind butonul de linga cosul de cumparaturi, de genul „Salut, Georrge”.